enda

Christian Warncke Nutzhorn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Belyser DK/Spillefilm
Kollision 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Håbet 2018 Belyser Tv-serie
Riders 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
9. april 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Slowly, Slowly 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
Kreativitet 2013 Lyssætter DK/Kort fiktion
Himlen røvtur - retur 2012 Foto, Klip DK/Kort fiktion
Mennesker på Skærmen 2012 Foto DK/Kort fiktion
Imagia 2012 Klip DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Tonny 2010 Boom operator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.