enda

Christiane Bjørg Nielsen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Emily, Annie, Clarabel U/Spillefilm
Kristian 2009 Terapeut Tv-serie
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 H.C. Andersens mor Tv-film
Kongekabale 2004 Lise DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Mie DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Gul partner Tv-film
Klatretøsen 2002 Sekretær i arkitektfirma DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Kandis, nissepige DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Kandis Tv-serie
Constance 1999 Kvinde i væksthus DK/Spillefilm
Lost Weekend 1999 Pige DK/Kort fiktion
Toast 1999 Stewardesse Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Kandis Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Kandis Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Kandis Tv-serie
Sort høst 1993 Stemme DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Frandsen, borgmesterens sekretær Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.