enda

Christin Illeborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blekingegade 2010 Produktionsassistent Tv-serie
Historietimen 1. sæson 2009 Klipper Tv-serie
Guldhornene 2007 Klip DK/Spillefilm
Kvindeliv 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Oskar & Josefine 2005 Klip DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Klip Tv-serie
Klovn 2005 Klip Tv-serie
Jesus & Josefine 2003 Klip Tv-serie
Forsvar 2003 Klip Tv-serie
Små ulykker 2002 B-klipper DK/Spillefilm
Mellemtiden 2001 Klip DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2001 Klip DK/Kort fiktion
Malakota - jeg er Lakota 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Edderkoppen 2000 Klippeassistent Tv-serie
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Ørnens øje 1997 Klippeassistent DK/Spillefilm
Zoo 1996 Klip DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Klippeassistent DK/Spillefilm
De største helte 1996 Avid-assistent DK/Spillefilm
Vases or Faces 1994 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.