enda

Christina Meyer

(1966 – )

Skuespillerinde. Datter af operasangeren Claus Nørby (1938-1999). Gift med tv-værten Niels Christian Meyer alias 'Bubber'.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vølvens forbandelse 2009 Læge DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Salgsassistent i Kastrup DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Maria DK/Spillefilm
Send mere slik 2001 Plejehjemsassistent DK/Spillefilm
Trækfugle 2001 Guide DK/Kort fiktion
Falkehjerte 1999 Katjas mor DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Elin U/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Ella Tv-serie

Som Christina Ibsen Meyer

Title År Funktion Category
Mors dag 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.