enda

Christina Pind Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2018 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Produktionsleder Tv-serie
I lossens time 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.