enda

Christina Vestergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Håbet 2018 Sminkør (suppl. optagelser) Tv-serie
Julemandens datter 2018 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Ramt 2017 Makeup DK/Kort fiktion
Du forsvinder 2017 Makeup-assistent DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.