enda

Christine Albeck Børge

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Rosa DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Rikke Tv-serie
Broen 3 2015 Lene Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Caster Tv-serie
Rita 3 2015 Karls mor Tv-serie
9 meter 2012 Mor DK/Kort fiktion
Grønne hjerter 2006 Helle DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Voldtægtsoffer Tv-serie
Orkideen 2003 Amanda DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Evelyn DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Line Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Freja Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.