enda

Christoffer Heie

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sygt lykkelig 2010 Klip U/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 Klip U/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Klippeassistent DK/Spillefilm
Små mænd med store problemer 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Dogville 2003 Online-klipper DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.