enda

Clara Jantzen Kreinøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Præproduktionskoordinator U/Spillefilm
Brakland 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Aldrig mere i morgen 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Underverden 2017 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Producerassistent, Producer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Engle hører til i himlen 2012 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.