enda

Clara Thyssen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Line producer DK/Spillefilm
Lifeboat 2018 Co-producer (Sverige), Line producer DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Produktionsassistent DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Producerassistent (Danmark) DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Produktionsassistent (Danmark) U/Spillefilm
In Absentia 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.