enda

Claudia Boderke

Manuskriptforfatter.

Boderke spillefilmdebuterede med publikumsuccesen 'Klassefesten' (2011), som hun skrev sammen med sin faste makker Lars Mering. Siden har makkerparret blandt andet skrevet manuskripterne til de to populære efterfølgere 'Klassefesten 2: Begravelsen' (2014) og 'Klassefesten 3: Dåben' (2016), to film i 'Far til fire'-serien (2015, 2017) og 'Jagtsæson' (2019). Boderke og Mering var også hovedforfattere på den populære tv-serie 'Sygeplejeskolen' (2018-).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Manuskript DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Manuskript DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Manuskript DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Manus DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Manus DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.