enda

Claudia Saginario

(1984 – )

Producer. Født 29/10 1984. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2015 med afgangsfilmen 'Sorte måne', der er instrueret af Kasper Skovsbøl.

Claudia Saginario har bl.a. produceret 2. sæson af tv-serien 'Klaes The Roommate' (2015) til TV2 Zulu, samt web-serien 'Yes No Maybe' (2016). Hun debuterede som spillefilmproducer i 2018 med filmen 'Christian IV - Den sidste rejse', der ligeledes er instrueret af Skovsbøl.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Producer DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Producer DK/Kort fiktion
I'm In Love With 2015 Producer DK/Eksperimentalfilm
Blow Sum Smoke 2015 Producer DK/Eksperimentalfilm
Lyden af Louis' venner 2014 Producer DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Statistkoordinator Interaktive projekter
Intet kan røre mig 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Producer DK/Kort fiktion
Venus 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.