enda

Claus Bohm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Springet 2017 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Ekelöfs blik - en nordisk digterrejse 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Maler 2003 Instruktion, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Digter 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Filosof 1996 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nat og dag - et moderne eventyr 1992 Instruktion DK/Kort fiktion
Den magiske orden - en film om dansk design 1991 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dansk litteratur 1989 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Totem 1984 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Panik 1984 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Nattens engel 1981 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Digter
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.