enda

Claus Loof

(1939 - 1994)

Filmfotograf. Født 19/8 1939, død 20/4 1994.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min fynske barndom 1994 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Foto DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Cheffotograf DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Foto DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Foto DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Foto Tv-serie
Høfeber 1991 Foto DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Foto DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Foto DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Foto U/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Foto DK/Spillefilm
Station 13 1988 Fotograf Tv-serie
Ved vejen 1988 A-fotograf DK/Spillefilm
Epilepsi - og hvad så? 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Negerkys og labre larver 1987 Foto DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Foto DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mordet i Finderup lade 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Foto DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Foto DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Foto DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Foto U/Spillefilm
Sneakers - Back Stage 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Midt om natten 1984 Foto DK/Spillefilm
Kurt og Valde 1983 Foto DK/Spillefilm
Hole in one 1983 Foto DK/Kort fiktion
Apotekeren i Broager 1983 Kameraoperatør Tv-serie
Kidnapning 1982 Foto DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Foto DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Foto DK/Spillefilm
Jane Muus og billedet 1982 Foto DK/Dokumentarfilm
Een stor familie 1982 Cheffotograf Tv-serie
Thorvald og Linda 1982 Fotograf DK/Spillefilm
Jeppe på bjerget 1981 Foto DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Foto DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Foto DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Foto DK/Spillefilm
Matador 1978 Fotograf (1.-6. afsnit) Tv-serie
Olsen-banden deruda' 1977 Foto DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Foto DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Foto DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Foto DK/Spillefilm
Per 1975 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Foto DK/Spillefilm
+ - 0 1974 Foto, Co-instruktør DK/Eksperimentalfilm
Den kyske levemand 1974 Foto DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Foto DK/Spillefilm
En civil retssag 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Denmark - A Loving Embrace 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
På'en igen Amalie 1973 Foto DK/Spillefilm
Kina i Danmark 1972 Foto DK/Kort fiktion
Præsten i Vejlby 1972 Foto DK/Spillefilm
Miss World 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Vilde engle - en minoritet i Danmark 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Frimærket 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Foto DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Foto DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Foto DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Lille land - hvad nu? 1970 Foto DK/Dokumentarfilm
Løgneren 1970 Foto DK/Spillefilm
Ska' vi lege skjul? 1970 Foto DK/Spillefilm
Tror De på hekse 1970 Foto DK/Kort fiktion
Huset på Christianshavn 1970 Foto Tv-serie
Karrusellen 1970 Foto DK/Kort fiktion
Forbryderisk elskov 1970 Foto U/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Foto DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Foto DK/Spillefilm
Hash 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Sjov i gaden 1969 Foto DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Foto DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Foto DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Foto DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Foto DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Foto DK/Spillefilm
Cirkusrevyen 67 1967 Foto DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Foto DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Foto DK/Spillefilm
Kamp nr. 7 1966 Foto DK/Dokumentarfilm
Der var engang en krig 1966 Foto DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Foto DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Foto DK/Spillefilm
Gift 1966 Fotograf DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Foto DK/Spillefilm
Rytmer i Tivoli 1965 Foto DK/Kort fiktion
Mor bag rattet 1965 Foto DK/Spillefilm
Murmel 1965 Foto Tv-film
Form og rytme 1965 Foto DK/Dokumentarfilm
Halløj i himmelsengen 1965 Fotograf DK/Spillefilm
En håndsrækning 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Danmarks u-landshjælp - Giro nr. 9 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvad med ensilagesaften 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Ballet ballade 1962 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Duellen 1962 Fotografassistent DK/Spillefilm
Andre folks børn 1958 Kameraoperatør DK/Spillefilm
The Secret of Danish Agriculture 0 Foto DK/Dokumentarfilm
Black, brown and beige: En film om tobak 0 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.