enda

Claus Willadsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Line producer DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Line producer (udvikling) DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 Line producer DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Line producer Tv-serie
Den danske pige 2015 Produktionsleder (Danmark) U/Spillefilm
Krigen 2015 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Line producer Tv-serie
Juan 2011 Line producer DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Line producer DK/Spillefilm
Superbror 2009 Line producer DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Line producer DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Line producer DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Line producer DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Produktionsleder Tv-serie
Til døden os skiller 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lotto 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Produktionskoordinator Tv-serie
Nye scener fra Amerika 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
It's all about love 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.