enda

Cliff Martinez

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Neon Demon 2016 Komponist DK/Spillefilm
My Life Directed by Nicolas Winding Refn 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Only God Forgives 2013 Komponist DK/Spillefilm
Spring Breakers 2012 Musik U/Spillefilm
The Company You Keep 2012 Musik U/Spillefilm
The Lincoln lawyer 2011 Musik U/Spillefilm
Drive 2011 Musik U/Spillefilm
Contagion 2011 Musik U/Spillefilm
Wicker Park 2004 Musik U/Spillefilm
Solaris 2003 Musik U/Spillefilm
The Wonderland Murders 2003 Musik U/Spillefilm
Traffic 2000 Musik U/Spillefilm
Englænderen 1999 Musik U/Spillefilm
Out of sight 1998 Musik U/Spillefilm
Det skjulte 1995 Musik U/Spillefilm
King of the hill 1993 Musik U/Spillefilm
Kafka 1991 Musik U/Spillefilm
Sex, løgn og video 1989 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.