Only God Forgives-soundtrack hitter i USA

INTERNATIONALT. Soundtracket til "Only God Forgives" er kommet ind på to Billboard-lister i USA. Nicolas Winding Refn og Cliff Martinez, som står bag musikken, var i Los Angeles for at signere plader.

Soundtracket til "Only God Forgives" (Milan Records) har fået plads på to hitlister på den amerikanske Billboard Chart og rangerer nu #22 på Soundtrack-listen og #15 på Vinyl-listen.

Nicolas Winding Refn har endnu engang teamet op med amerikanske Cliff Martinez, som også komponerede størstedelen af musikken til "Drive".

Cliff Martinez, som er tidligere medlem af Red Hot Chili Peppers, har i en årrække også samarbejdet med Steven Soderberg og komponeret soundtracks til blandt andet " Sex, løgn og video", "Traffic", "Solaris" og senest "Contagion".

Læs webmagasinet Pitchforks interview med Nicolas Winding Refn og Cliff Martinez.

Origami Vinyl

Den 25. juli besøgte Refn og Martinez pladebutikken Origami Vinyl i Echo Park i Los Angeles, hvor de i to timer signerede limited edition lp'er med filmens soundtrack. Eventet var en stor succes med 90-minutters kø langs Sunset Boulevard.

Origami Vinyl skrev om arrangementet på deres blog og kaldte det "en virkelig big deal", at de var så heldige at få besøg af instruktøren og komponisten.