enda

Dan Konzior

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Født til fængsel? 2017 Colorgrading Tv-dokumentar
Afskåret 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
Rounding up Donkeys 2010 Grading U/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Digital kolorist U/Spillefilm
Mammut 2009 Colorgrading U/Spillefilm
Lille soldat 2008 Digital grading DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Online-klipper Tv-serie
Nynne 2006 Colorgrading Tv-serie
1 : 1 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Digital grading DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Colorgrading DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Colorgrading DK/Spillefilm
Levende mirakler 2004 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Brødre 2004 Colorgrading DK/Spillefilm
Zafir 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Arven 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Nu 2003 Colorgrading DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Colorgrading Tv-serie
Dogville 2003 Digital grading DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.