enda

Daniel French

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 VFX-supervisor DK/Spillefilm
QEDA 2017 Model-supervisor DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Compositing Tv-serie
A-klassen 2012 Compositing Tv-serie
Alle for én 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Eddie 2011 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Armadillo 2010 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.