enda

Daniel Wannberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Focus puller DK/Spillefilm
Mammut 2009 Kameraassistent (Sverige) U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Fotografassistent U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Fotografassistent U/Spillefilm
Zozo 2005 Fotografassistent U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Kameraassistent U/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Fotografassistent, 2. unit U/Spillefilm
Ondt blod 1996 C-fotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.