enda

Daniel Zefier

(1988 – )

Skuespiller og tidligere børnemodel. Født på Haiti 11/09 1988, adopteret til Danmark i 1989 og opvokset i Sæby i Nordjylland. Zefier har læst drama i Aarhus og har haft en række mindre roller på film og tv.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bankerot 2014 Sort fyr Tv-serie
Den som dræber 2010 Kabaka Mutesa Tv-serie
Submarino 2010 Pusher DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Kok Tv-serie
Flugten 2009 Fotograf DK/Spillefilm
Sommer 2008 Gæst Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.