enda

David Bateson

(1960 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digital Romance 2016 Kane DK/Kort fiktion
Upstart 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Exodus 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Bouncer DK/Kort fiktion
Hitman: Absolution 2012 Hitman Spil
Aurum 2012 Mark Boland DK/Kort fiktion
The Secret Society of Fine Arts 2012 Lawyer DK/Spillefilm
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Fortæller DK/Kort fiktion
Orla Frøsnapper 2011 Cirkusdirektør Bardini DK/Spillefilm
Ballroom Dancer 2011 Radiokommentator DK/Dokumentarfilm
Be Here Now 2009 The Voice DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Stemme DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Shane Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Fitnesschef Tv-serie
De unge år 2007 Amerikansk speak, mand DK/Spillefilm
Hitman: Blood Money 2006 Hitman Spil
Klovn 2005 Renseriejer Tv-serie
Hitman: Contracts 2004 Hitman Spil
Rembrandt 2003 Stor mand 1 DK/Spillefilm
Hitman 2: Silent Assassin 2002 Hitman Spil
Debutanten 2002 Bill DK/Kort fiktion
One Hell of a Christmas 2002 Tommy DK/Spillefilm
Hitman: Codename 47 2000 Hitman Spil
Tom Merritt 1999 Tom Merritt DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Pawel DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Ung sømand DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Korrespondent DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Hother U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.