enda

David F. Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Online Tv-serie
Den anden verden 2016 Online-klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Online Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Online Tv-serie
Rytteriet II 2013 Online-klipper Tv-serie
Borgen 3 2013 Offline-klipper Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Online-klipper Tv-serie
Borgen 1 2010 Online-klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.