enda

David Gylje

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 2 2013 Fotografassistent, 2. unit Tv-serie
Beyond 2011 B-fotograf, C-fotograf U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 2. fotografassistent U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 2. fotografassistent U/Spillefilm
Mammut 2009 2. kameraassistent U/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Clapper/loader DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Clapper/loader U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.