enda

David Rosenquist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
A Storm Foretold 2021 Klipper DK/Dokumentarfilm
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 Klipper DK/Dokumentarfilm
Far til fire på toppen 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Så er der kaffe og heroin 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Blekingegadebanden 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Muhammedkrisen under huden 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om Staden 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
K-notatet 2004 Klip Tv-dokumentar
Fogh bag facaden 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.