enda

Diana Axelsen

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Maria DK/Spillefilm
De vildfarne 2016 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Kassandra DK/Spillefilm
Tro, Håb og Sex 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Arven 2003 Annika DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Tess DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Sanna Kowak, model Tv-serie
Tom Merritt 1999 Mrs. Merritt DK/Kort fiktion
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Quasimodos mor, borger i Paris U/Spillefilm
Stormfulde hjerter 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.