enda

Doris Langkilde

(1874 - 1946)

Skuespillerinde. Født 20/11 1874, død 30/4 1946 - 71 år gammel. Gift med Oscar Langkilde.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hans gode Genius 1922 Medvirkende DK/Spillefilm
Gillekop 1919 Gillekops kælling DK/Spillefilm
Den lille Virtuos 1918 Enkefru Ring DK/Spillefilm
Brændte Vinger 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Et fremmeligt Barn 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hittebarnet 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Sjæletyven 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
For sin Faders Skyld 1916 Madam Lorentz, portnerske DK/Spillefilm
Hvo, som elsker sin Fader 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Spiritisten 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Manden med de ni Fingre I 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Et Huskors 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Kvinden, han mødte 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Cigaretpigen 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Endelig alene 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
En Hofintrige 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Under Mindernes Træ 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Ballettens Datter 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Levende Billeder 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Indbruddet hos Skuespillerinden 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dødens Brud 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
For aabent Tæppe 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Christian Schrøder i Panoptikon 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Christian d. 4. og Forrædderen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dyrekøbt Ære 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Operationsstuens Hemmelighed 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Knap og Hægte 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nonnen fra Asminderød 1911 Nonne DK/Kort fiktion
Hamlet 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gadeoriginalen 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mormonens Offer 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Vildledt Elskov 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Dyrekøbt Glimmer 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Den hvide Slavehandels sidste Offer 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Tøndebaandsmoden 1910 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den hvide Slavehandel 1910 Medvirkende DK/Spillefilm
Kreditten leve 0 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den hvide Tulipan 0 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hævnen er sød 0 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dirkens Mester 0 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kommandørens Døtre 0 Medvirkende DK/Spillefilm
Skarpretterens Søn 0 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.