enda

Dorthe Bankwell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Color timing DK/Spillefilm
Veninder 2005 Grading, Filtersætter DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Color timing U/Spillefilm
Ambulancen 2005 Color timing DK/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Color timing U/Spillefilm
Lykkevej 2003 Color timing DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Color timing DK/Spillefilm
Små skred 2003 Color timing DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Grading, Kolorist DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Color timing DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Dag og nat 2003 Color timing DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Color timing DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Color timing DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Color timing DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Color timing DK/Spillefilm
Kat 2001 Color timing DK/Spillefilm
Anna 2000 Color timing DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Color timing DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Color timing DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Color timing DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Color timing DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Color timing DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Filtersætter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.