enda

Edvard Friis-Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 1 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Noter fra kælderen 2011 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Steadicam DK/Dokumentarfilm
Noget i luften 2011 Steadicam DK/Spillefilm
Submarino 2010 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Steadicam DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Sommer 2008 Steadicam-operatør Tv-serie
Skyggen af tvivl 2006 Steadicam-operatør, Grip DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Drabet 2005 Fotograf DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Odins øje 2004 Foto DK/Kort fiktion
Svineriget 2004 Steadicam DK/Dokumentarfilm
Zafir 2003 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Halalabad blues 2002 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Foto, Kameraoperatør Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Dancer in the Dark 2000 Departementchef (100 camera department) DK/Spillefilm
Store Klaus og lille Lars 1999 Foto Tv-dokumentar
Bag om fremviseren 1999 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Fremtiden er begyndt 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Tempo 1998 Steadicam-operatør DK/Eksperimentalfilm
Idioterne 1998 B-fotograf DK/Spillefilm
Himmelstigen 1997 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Wolfgang 1997 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Brudstykker af min marionetdukkes bekendelser 1995 Foto DK/Eksperimentalfilm
Verdens værste mor 1995 Foto DK/Kort fiktion
Hjem til fem 1995 Kameraoperatør Tv-serie
Praha 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
Den rigtige mand i månen 1994 Foto DK/Eksperimentalfilm
Mellem bjergene og havet 1994 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Le véritable homme dans la lune 1993 Foto DK/Kort fiktion
Alle disse øjeblikke 1993 Lys DK/Dokumentarfilm
Sommerminde 1992 Foto DK/Kort fiktion
Løftebrud 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Frokostpausen 1992 Foto DK/Kort fiktion
Gaven 1992 Foto DK/Kort fiktion
Safe condition 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Instant karma 1992 Foto Antologi
Det lysner 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Chronicle 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Dance in the key of TV 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Jeg kommer igen i morgen 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Ned 2 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Mand, slap dog af 1992 Foto DK/Kort fiktion
Når din mand er en dreng 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Trosbekendelse 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Sværm 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Strudsen 1992 Lys DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.