enda

Elisabeth Victoria Poulsen

(1981 - )

Producer. Født 25/2 1981 i København. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2011.


Elisabeth Victoria Poulsen har bl.a. produceret spillefilmene "Over kanten" (2012), "Kolbøttefabrikken" (2014) og "Iqbal & den hemmelige opkrift" (2015), samt været co-producer på tv-serien "Heartless" (2014).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
3 ting 2017 Line producer DK/Spillefilm
QEDA 2017 Assisterende producer DK/Spillefilm
Hjertestart 2017 Produktionssupervisor U/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Producer DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Producer DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Co-producer Tv-serie
Alle for to 2013 Producer DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Producer DK/Spillefilm
Den tid vi har 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Noter fra kælderen 2011 Producer DK/Kort fiktion
Heavy heads 2010 Producent DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Producerassistent Tv-serie
Drabet 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Assisterende producer Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.