enda

Elise Lund Larsen

Producer. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2003 med afgangsfilmen 'Pagten', der blev udtaget til Cannes og Sundance Filmfestival.

Startede sin karriere hos Steen Herdel & Co hvor hun blandt andet var produktionsleder på 'I Kina spiser de hunde' (1999). Umiddelbart efter sin afgang på Den Danske Filmskole startede hun på Barok Film, hvor hun sammen med Vibeke Vogel og Anne Wivel producerede adskillige dokumentarfilm og internationale spillefilm, blandt andet 'Rejsen på ophavet' (2004), der var udtaget til IDFA, og 'The Journal of Knud Rasmussen' (2006), der var udtaget til Toronto Film Festival.

Efterfølgende stiftede hun selskabet Bullitt Film i 2006, sammen med Vibeke Vogel, hvor hun blandt andet har produceret titler som 'Profetia' (2009) og 'Min bedste fjende' (2010), som blandt andet var udtaget til Chicago Filmfestival.

I 2018 begyndte hun som producer hos Miso Film. Her producerede hun blandt andet 'Selvhenter' (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Producer DK/Spillefilm
Sume - Lyden af en revolution 2014 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Forhandleren 2014 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Dyrevennerne 2013 Producer U/Kort fiktion
Under den samme himmel 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Dyrevennerne: Min ven Lauge 2013 Producer U/Kort fiktion
Dyrevennerne: Jeg stikker af! 2013 Producer U/Kort fiktion
Dyrevennerne: En fugledag 2013 Producer U/Kort fiktion
Vilde piger 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Producent U/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Producer DK/Spillefilm
Snuttefilm - Hele natten 2010 Co-producent U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Co-producent U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Co-producent U/Kort fiktion
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Co-producent U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Co-producent U/Kort fiktion
Snuttefilm 2010 Co-producer Antologi
All Boys 2009 Produktion U/Dokumentarfilm
Nobody passes perfectly 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Producer DK/Spillefilm
Preludium 2008 Producer DK/Spillefilm
Solange on love 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Jorden under mine fødder 2007 Produktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Someone Like You 2007 Producer DK/Dokumentarfilm
The Journals of Knud Rasmussen 2006 Produktion U/Spillefilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Foto, Producer (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Rejsen på ophavet 2004 Produktion, Producer DK/Dokumentarfilm
Silkevejen 2004 Line producer DK/Spillefilm
Pagten 2003 Produktion DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Nomineret til Silver Wolf Award 2004 Amsterdam, IDFA 2004 Rejsen på ophavet
2. pris for bedste kortfilm 2005 Durham, Full Frame 2005 Rejsen på ophavet
Speciel Omtale 2004 CPH:DOX 2004 Rejsen på ophavet
Grand Prix, bedste danske film 2007 Odense Internationale Film Festival 2007 Someone Like You
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2019-08-17 Selvhenter
Berlinale 2015-02-05 Sume - Lyden af en revolution
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Min bedste fjende
Transilvania International Film Festival 2011-06-03 Min bedste fjende
Chicago International Film Festival 2010-10-07 Min bedste fjende
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Min bedste fjende
Kristiansand International Children's Film Festival 2010-04-27 Min bedste fjende
Malmö, BUFF 2010-03-16 Min bedste fjende
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Profetia
Docsbarcelona 2008-01-31 Someone Like You
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2007-10-29 Someone Like You
Oulu Nordisk Panorama 2007-09-21 Someone Like You
Odense Internationale Film Festival 2007-08-27 Someone Like You
Taipei Film Festival 2007-06-22 Rejsen på ophavet
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2007-01-24 Rejsen på ophavet
Lithuania Scanorama Film Forum 2006-11-11 Rejsen på ophavet
Dokufest Prizren 2006-08-08 Rejsen på ophavet
Skip City International D-Cinema Festival 2005-07-16 Rejsen på ophavet
Durham, Full Frame 2005-04-07 Rejsen på ophavet
Amsterdam, IDFA 2004-11-18 Rejsen på ophavet
CPH:DOX 2004-11-05 Rejsen på ophavet
Odense Internationale Film Festival 2004-08-09 Rejsen på ophavet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.