enda

Emil Poulsen Dam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borgen 3 2013 Magnus Christensen Tv-serie
Viceværten 2012 Dreng DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Magnus Christensen Tv-serie
Borgen 1 2010 Magnus Christensen Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Anton DK/Spillefilm
Pagten 2009 Kaspar Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.