enda

Emilie Lausch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello graver et hul 2018 Produktionsassistent Tv-serie
Vitello 2018 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Produktionsassistent Tv-serie
Dan Dream 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Swinger 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En chance til 2015 Runner DK/Spillefilm
En festdag 2012 Producer DK/Kort fiktion
Bang Shitty Bang Bang 2012 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.