enda

Emilie Lebech Kaae

Producer. Cand.mag i Nordisk Sprog & Litteratur og Historie fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet.


Emilie Lebech Kaae har bl.a. produceret Mikkel Munch-Fals 'Swinger' (2016), som deltog på Berlinalen, og Mads Brüggers 'Sankt Bernhard Syndikatet' (2018).

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kina 2019 Udviklingsproducer DK/Kort fiktion
Gidseltagningen II 2019 Udviklingsproducer Tv-serie
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Producer DK/Spillefilm
Mercur 2017 Udviklingsproducer Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Udviklingskonsulent Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Udviklingskonsulent Tv-serie
Swinger 2016 Producer DK/Spillefilm
Drømmen om Danmark 2015 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Mekanikerne 2014 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.