enda

Eric Fellner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den danske pige 2015 Producer U/Spillefilm
I Give it a Year 2013 Producer U/Spillefilm
Rush 2013 Producer U/Spillefilm
About Time 2013 Producer U/Spillefilm
The World's End 2013 Producer U/Spillefilm
Contraband 2012 Producer U/Spillefilm
Big miracle 2012 Producer U/Spillefilm
Les Misérables 2012 Producer U/Spillefilm
Paul 2011 Producer U/Spillefilm
Dame, konge, es, spion 2011 Producer U/Spillefilm
Johnny English - født på ny 2011 Producer U/Spillefilm
Green Zone 2010 Producer U/Spillefilm
Nanny McPhee med nye tryllerier 2010 Producer U/Spillefilm
State of play 2009 Producer U/Spillefilm
The Boat That Rocked 2009 Producer U/Spillefilm
Soning 2008 Producer U/Spillefilm
Wild hild 2008 Producer U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Producer U/Spillefilm
Smokin' Aces 2007 Produktion U/Spillefilm
Mr. Beans ferie 2007 Produktion U/Spillefilm
Hot fuzz 2007 Produktion U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Produktion U/Spillefilm
United 93 2006 Produktion U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Produktion U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Produktion U/Spillefilm
Tolken 2005 Produktion U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Produktion U/Spillefilm
Wimbledon 2004 Produktion U/Spillefilm
Bridget Jones: På randen af fornuft 2004 Producer U/Spillefilm
Johnny English 2003 Produktion U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Produktion U/Spillefilm
Guruen 2002 Produktion U/Spillefilm
40 Days and 40 Nights 2002 Producer U/Spillefilm
Ali G Indahouse 2002 Producer U/Spillefilm
About a Boy 2002 Producer U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Producer U/Spillefilm
Elizabeth 1998 Produktion U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Produktion U/Spillefilm
Bean - den ultimative katastrofefilm 1997 Producer U/Spillefilm
Lånerne 1997 Producer U/Spillefilm
Loch Ness 1996 Producer U/Spillefilm
French Kiss 1995 Producer U/Spillefilm
Pascalis ø 1988 Producer U/Spillefilm
Sid and Nancy 1986 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.