enda

Erik Holmey

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Vagt DK/Spillefilm
Albert 2015 Borgmester, Politimand #2 DK/Spillefilm
Statue Collector 2014 Detective Malloy DK/Spillefilm
Echoes of a Ronin 2014 Loege DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Frank Toft DK/Spillefilm
Ud af mørket 2012 Slagteren DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Djævelen DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Horik Bloodaxe DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Matematikprofessor DK/Kort fiktion
Tony Venganza 2010 Lou the Shark DK/Spillefilm
Bastarden 2010 Aksel DK/Kort fiktion
Wasteland Tales 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 William DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Rodehovedet DK/Kort fiktion
Krokodillerne 2009 Vagt DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Frank Lowies DK/Spillefilm
A viking saga: Son of Thor 2008 Rurik DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Vredens vægt 2006 Mand DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Læge Tv-serie
Drengen og træet 2005 Røver DK/Kort fiktion
Højdeskræk 2005 Far DK/Kort fiktion
Tengoku 2003 Millionæren DK/Kort fiktion
One Hell of a Christmas 2002 The Devil DK/Spillefilm
Kokken 2002 Restaurantejer DK/Kort fiktion
Gamle mænd i nye biler 2002 Lufthavnsvagt DK/Spillefilm
Mesteren 2000 The Master DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Otto Jensen, antiterrorbetjent Tv-serie
Kuppet 1999 Tommy DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Rico DK/Spillefilm
Albert 1998 Vagt 2 DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Hansen U/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Svensk dragon Tv-serie
Auf Wiedersehen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Oviri 1986 Sauban DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Gangster der skyder ind i lejlighed DK/Spillefilm
De frygtløse 1985 Warrior U/Spillefilm
Elise 1985 Officer DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Don Miquels håndlanger DK/Spillefilm
Try to remember 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Tukuma 1984 Bruno DK/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Henchman U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Turanian War Officer U/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Araber DK/Spillefilm
Matador 1978 Tysk officer Tv-serie
Takt og tone i himmelsengen 1972 Ung mand til hest DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.