enda

Ernesto Piga Carbone

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Lila 2018 Diego DK/Kort fiktion
Pistol 2016 Far DK/Kort fiktion
Fuglene over sundet 2016 Marcus Melchoir DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Brasiliansk politibetjent Tv-serie
For det fælles bedste 2014 Klovn DK/Kort fiktion
Peter Pix (oversigt) 2013 Peter Pix Tv-serie
Peter Pix: Violinen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix - Skoen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Peter Pix DK/Kort fiktion
Flyvemaskiner 2013 El Chupacabra U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.