enda

Esben Smed

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Daniel DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Richard DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Lykke-Per DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Janus DK/Spillefilm
Månens vogter 2017 Stemme U/Spillefilm
Jeanne d'Arc 2015 Werner DK/Kort fiktion
Kærestesorger 2009 Leif DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Mikkel DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.