enda

Eskil Vogt

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Flee 2020 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Psykose i Stockholm 2020 Manuskriptkonsulent U/Spillefilm
Lyden af uventet død 2019 Manuskriptsupervisor DK/Kort fiktion
Thelma 2017 Manuskript, Executive producer U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Manusforfatter U/Spillefilm
Blind 2014 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Oslo, 31. august 2011 Manus U/Spillefilm
Reprise 2006 Manus U/Spillefilm
Procter 2002 Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.