enda

Finn Richardt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Location scout DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Location scout Tv-serie
Riders 2015 Location scout DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Location manager, 2. unit DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Location scout (præproduktion) DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Location scout DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Location scout Tv-serie
Upstairs 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Kærestesorger 2009 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Rekvisitør (Jylland) DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Research DK/Spillefilm
Portland 1996 Location manager (Ålborg) DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Rekvisitør DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
De frie vandmasser 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Skønheden og udyret 1983 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Drenge 1977 Regi DK/Spillefilm
Måske ku' vi 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
En mærkelig kærlighed 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.