enda

Flemming Sørensen

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Frederiks far DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Bjørn Marrot Tv-serie
Borgen 1 2010 Bjørn Marrot Tv-serie
Storm 2009 Formand Peter DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Kærn, journalist Tv-serie
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Mr. Witherspoon Tv-film
Skjulte spor 2000 Preben Wahl Tv-serie
Ved Stillebækken 1999 Hr. Preben Sivertsen, redaktør Tv-serie
Majoren 1998 Hansen Tv-film
Bryggeren 1996 Wulff, øltapper Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Kongelig sekretær Tv-serie
Manden der ville være skyldig 1990 Bartender DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Kalak Tv-serie
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Midt om natten 1984 Tuxen DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie fra provinsen 1982 Medvirkende Tv-film
Børn 1982 Morten Tv-serie
Hvem har bolden 1978 Medvirkende Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.