enda

Françoise Nicolet

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Kostume-supervisor Tv-serie
En enkelt til Korsør 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Kostumer Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Dykkerdrengen 2002 Kostumer DK/Kort fiktion
Olsen banden junior 2001 Kostumer DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Leïla 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Kostumer DK/Spillefilm
Anna 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Kostumeassistance Tv-serie
GUFOL-Mysteriet 1997 Kostumer Tv-serie
Barbara 1997 Påklæder DK/Spillefilm
De største helte 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Kostumer DK/Kort fiktion
Operation Cobra 1995 Kostumer DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Kostumier U/Spillefilm
Christian 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 2. unit DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Kostumer DK/Spillefilm
Zappa 1983 Kostumer DK/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.