enda

Frederik Møller-Bendixen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Lysassistent, Belysningsassistent DK/Spillefilm
QEDA 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nylon 2015 Runner DK/Kort fiktion
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Runner DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.