enda

Fynn Laue

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle for tre 2017 VFX-supervisor, Pipeline DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Grethe 2017 Visual effects Tv-serie
Liv(e) 2015 Digital effects supervisor DK/Kort fiktion
Bjerget 2015 Compositing U/Spillefilm
Juleønsket 2015 VFX artist Tv-serie
Heartless 2 2015 Visual effects Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Introsekvens DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 VFX artist Tv-serie
Fire Under the Ashes 2013 Lyd DK/Kort fiktion
Boy 2013 Special effects DK/Kort fiktion
The Young Thugs 2013 Animation DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Visual effects Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.