enda

Gabi Humnicki

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Kostumedesigner Tv-serie
Den anden verden 2016 Kostumedesigner Tv-serie
Lang historie kort 2015 Kostumekonsulent DK/Spillefilm
Lulu 2014 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Kostumer DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Allegro 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.