enda

Gadou Naudin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Neon Demon 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Doxa 2005 Foley artist U/Spillefilm
Nordkraft 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Store planer 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Foley artist U/Spillefilm
Okay 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Sex & Lucia 2001 Foley artist U/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Foley artist Tv-serie
Don's Plum 2000 Foley artist U/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Foley artist DK/Spillefilm
Belma 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Foley artist U/Spillefilm
De største helte 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.