enda

Georg Philipp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Skyttens tegn 1978 Kunde i rejsebureau DK/Spillefilm
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Inkassator DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Receptionschefen Tv-serie
Den røde rubin 1970 Mappemand DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Utilfreds kunde DK/Spillefilm
Professor Taranne 1966 Medvirkende Tv-film
Ægget 1964 Læge Tv-film
Ole Lukøje 1960 Medvirkende Tv-film
Den sidste vinter 1960 Gefreiter DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Andreas, skuespiller DK/Spillefilm
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Der var engang en gade 1957 Medvirkende DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Personalechef DK/Spillefilm
Ole Lukøje 1955 Greve Tv-film
Penge som Græs 1948 Pennemann, kontorist DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Strøm, Kontorchef DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Skuespiller DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Pensionær DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Skuespiller DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 En kusk i livré DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Klemme, regensianer DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Medvirkende DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Student DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.