enda

Georges Stoyanoff

(1938 - 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animation DK/Spillefilm
Hund & fisk 2001 Animation DK/Kort fiktion
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Animation DK/Spillefilm
Fællesskab...? En tegnefilm om Danmark 1998 Animation DK/Dokumentarfilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animator DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Animation DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Animation DK/Spillefilm
Samson og Sally 1984 Animation DK/Kort fiktion
Thors hammer 1983 Foto DK/Kort fiktion
Mennesker imellem 1975 Animation DK/Eksperimentalfilm
Instalment - Abzahlung - Tempérament - Afbetaling 1972 Animation DK/Dokumentarfilm
Solen er rød 1972 Animation DK/Eksperimentalfilm
Konen med æggene 1970 Animation DK/Kort fiktion
Orfeus og Julie 1970 Animation DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.