enda

Gerd Tjur

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit 50/50 liv 2016 Klipper Tv-serie
De vildfarne 2016 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Klipper Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Klipper DK/Spillefilm
En, to, tresomt 2014 Klipper DK/Spillefilm
Min søsters børn i Afrika 2013 Klipper DK/Spillefilm
Fra Sydhavn til West Coast 2013 Klipper Tv-serie
Rita 2 2013 Klipper Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Klipper DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Klipper Tv-serie
Borgen 2 2011 Klipper Tv-serie
Borgen 1 2010 Klipper Tv-serie
Livvagterne 2008 Klip Tv-serie
Sommer 2008 Klip Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Jeg er bare den logerende 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Klip Tv-serie
Wilbur begår selvmord 2002 Klip DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Klip DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Klip DK/Spillefilm
TAXA 1997 Klip Tv-serie
At ha' eller ikke 1994 Klip Tv-film
Øjenvidnet 1994 Klip Tv-film
Den nye familie 1994 Klip Tv-film
Hemmeligheden 1994 Klip Tv-film
Landsbyen 1991 Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.