enda

Gisle Tveito

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 Lyddesigner U/Spillefilm
Thelma 2017 Lyddesign U/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Lyd DK/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Lyddesign U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Lyddesign U/Spillefilm
Oslo, 31. august 2011 Klip U/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Lydmix U/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 Tonemester U/Spillefilm
Blodsbånd 2007 Lydoptagelser U/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.